1. Jméno hlavní postavy : Hektor
2. Povolání a Level : Warrior 80
3. Talenty : Arms/Fury
4. Alti : Nemám
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nesouhlasí
6. Profese : Jwc (450) Bs (450)
7. Předchozí guildy : blood and bone
8. Zaměření : Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : rok +-
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Icc 10 celé,Icc 25 7bossů,Togc 10 insa,Togc 25 celé,Toc 10 a Toc 25 celé,
11. Popis mého PvE eq : Sem fury warr full pve 5988 gs.Link na armory nedám,protože zrovna nejde.
12. Věk : 28
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Často,ale né vždy to tak je.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Guilda ordo se mi libí,protože tu znám lidi libí se mi jejich raidy a přístup.Celkově když sem byl snima raid byla příjemná atmosféra a řád.
15. Vyhovuje vám raid time Nedela 15:30 ? : Ano
16. Něco o sobě : Jsem normální clověk co si rád zahraje.Mám mozek a jsem komunikatyvní a poslušný (dělám to co mi řekou raid leadři nebo guild master).
17. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Přínos asi,že jsem fajn člověk,mám skill a celkem umím svou postavu ovládat.Znám taktiky icc i togc a jsem na ts a komunikuju.Určitě bych se zapojoval v guildě jak na ts tak v chatu.Ale co si budem nalhávat určitě vy mi dáte víc než co mužu nabídnout já
.
18. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?:Ano něco mám a co nemám není problém sehnat.Mikrofon mám.
19. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: No určitě ve veřejnejch chatech ts atd se slušně bavím,ale kdyz mě někdo uráží v osobním chate určitě se ozvu.Jinak nemám problém dodržovat veškerá pravidla!
20. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Když budu mít čas aby jsem se zařídil tak určitě ano.
21. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ts není problém,ale gc zařídím až budu přijat,protože guilda kde jsem teď má jinou verzi gc.
22. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Když budu přijat hned ho budu mít.