1. Jméno hlavní postavy : Crueli
2. Jména altů : Russty - Moonzo
3. Povolání a Level : Shaman 78
4. Talenty : Restoration
5. Profese : Skinning (450), Engineering (411), Minning (450), Jewelcrafting (440)
6. Předchozí guildy : (Concilium Tirisfal)
7. Zaměření : PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : 60měsíců
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : teměř žádné (ale nakoukaná vydea z youtube - ofic)
10. Link na armory : Crueli -
Russty -
Moonzo11. Věk : 21 (22 za 41dnů)
12. Jak často se věnujes WoWku ? : (1-2 hodin za každý den někdy déle - raidy
)
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že je to asi nej gilda - myšleno kolektivem a profi. organizací)
14. Něco o sobě : (Vsokoškolský student bez pořádného života - sport JUDO)
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (jaký jsem hráč nemůžu říct, závisí natom jak mě vidí ostatní, ale snažím se, funkce moc nepodporuji, nyní zaměření pouze na PvE healing, budu nápomocný? -
jako vždy, dokážu být aktivní a zapojit se do G chatu? -
rozhodně spamovat mi jde, mám zato že v této gildě budu mít šanci se plně rozvinout a pomoci s life save v raidech - krásné to bláboly)
16. Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikro je, ale narovinu mluvit moc nebudu často bych rušil souseda na koleji - jinak vse je)
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: NOD
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: NOD
PS. : na gramatiku nehledět (chybi tam dělám schválně) JK
PS2. : ==>> xhammerx
Strojní inženýrství (či jak to je)
1 rokem
(minulej rok sem byl na FAV)
kolej Machovka 14 pokoj 36
(doufam ze nemas pokoj 35 - ja jen ze tu taky hraje nekdo wow co jsem videl)
a Valacha sem mel ted
a pohoda (jedu s nim i na ciklo kurz)
PS3. : ==>> Svetlana
Pokud máš Warloka tak ja si tě pamatuju
(hral jsem za dob Raijina... teď sem měl rok pauzu tak možná moje hvězda odezněla doneznáma)