1. Jméno hlavní postavy : Ghurrog
2. Povolání a Level : DK 80
3. Talenty : Frost dps / Blood tank
4. Alti : Ghirog (80, hunter, MM 6047 pve), Ghurog (80, druid, bala 5437pve / resto 5355pve), Gherrog (80, paladin, prot 5883 pve / holy 5774 pve) Nianne (80, priest, shadow 5814 pve/ holy 5400 pve), potom este 3 lowky lvl 35+
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Minning (450), Jwc (450)
7. Předchozí guildy : SGC posledne tri roky, predtym si nepamatam
8. Zaměření : hlavne pve, jedine s huntom chodim pvp obcas
9. Jak dlouho hraji WoW : na anthorii som cca 4 roky, predtym som hral na ofiku dva roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 10/25, Ulduar 10/25, To(g)c 10/25, Icc 10/25 (na 10 mam achievy zo vsetkych okrem LK /na huntovi a palachovi/, na 25 som zatial hlavnych bossov jednotlivych quarter nezabil, tym padom ani LK, ale mam to odchodene, taktiky pobehane, okrem LK, toho mam iba nastudovaneho)
11. Popis mého PvE eq : moj frost dmg eq je 5933 cisto pve
odkaz na armory :
http://armory.anthoria.net/search.xml?s ... chType=all neviem, ci v case pisania tejto prihlasky mala armory vypadok, ale nenaslo to nic... preto to je aspom screen mojej postavy :
http://imgupload.sk/viewer.php?file=1m2 ... dhu7aw.jpg dps na dummym (self buff) :
http://imgupload.sk/viewer.php?file=gqp ... qzwleu.jpg12. Věk : 29
13. Jak často se věnujes WoWku ? : wow hravam podla toho, co praca dovoli. niekedy som online 3-5 hodin, niekedy len na rhc a daily. pracu si viem prisposobit podla raidu, ale raid time od 18tej do dlhej noci mi nerobi problem, skor vyhovuje.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :
K Vam sa hlasim z jednoducheho dovodu - v mojej predoslej guilde sa malokedy islo TOGC25 + v poslednej dobe sa tam vela nesklada. Posledneho pol roka sme tam raidy skladali v drvivej vacsine dvaja ludia, co je dost vycerpavajuce, ked sa ludom nechce (cest vynimkam). Uprimne - uz s tym nevladzem pokracovat, som z toho unaveny a chcem, aby ma hra zase bavila a nie robila starosti.
A preco konkretne Ordo? Povazujem Vas za jedine logicke riesenie, kam ist z SGC. Na serveri su -podla mna - dve top ally guildy - Vy a Enli. Po niektorych zlych skusenostiach s "radovymi hracmi" (nie vedenim) z tej druhej nemenovanej ich povazujem za _________________(to si necham pre seba)
15. Něco o sobě : Vravia o mne, ze som pohodak, ze nevytvaram konflikty a ze som uprimny - asi to tak bude. Som rozvedeny (a ze som pohodak, no neviem
) a mam 2,5 rocnu dceru. Nespominam ju nahodou. Vdaka tomu, ze ju mam iba raz do tyzdna a ano, je to v vzdy v nedelu, tak sa nemozem zucastnit klasickeho test raidu (v pripade zaujmu z Vasej strany). Preto by som Vás chcel poziadat, ak budete mat zaujem, ci sa s tym neda nieco spravit, nejaky iny termin / raid?
Inak medzi moje zaluby patri sport, pivo a iny alkohol, zeny (hlavne opacneho pohlavia) a ine zavislaciny.
Rad sa ucim nove veci a necham si poradit, preto, ak mam nieco zle v talentoch / equipe / rotacii / hocicom, v klude poradte, budem rad.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Neviem, ci po hernej stranke budu moje postavy pre Vas prinosom, verim, ze ano. Taktiky viem, skill sa najde tiez nejaky. V kazdom pripade sa aktivne zapajam do guild chatu a na TS, wow beriem nielen ako hru, ale aj ako miesto na zabavu a pokec.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všetko mam a pouzivam
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: samozrejme
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ano
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: ano
S pozdravom a prianim pekneho dna
Ghurrog