1. Jméno hlavní postavy : Holyhelper
2. Jména altů : Prasivka
3. Povolání a Level : Druid level 80, DK level 8O
4. Talenty : Feral(PvP) /Restoration (PVE)
5. Profese : mining (450), engineering (431)
6. Předchozí guildy : (eX inFerise)
7. Zaměření : PvP
8. Jak dlouho hraji WoW : od začátku RC2, takže cca 4-5 let
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Byl jsem ve všech dostupných dungnech
10. Link na armory :
http://www.wowarmory.sk/player-status.f ... =char&s=1811. Věk : 18
12. Jak často se věnujes WoWku ? : 3-4 hodin za každý den, o víkendu déle
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že ze staré guildy odešlo spoustu hráčů na offík a už nejsme schopní složit ani BG raid, takže hlavní důvod je že chci chodit raidy s lidma kteří jsou v BG pro výhru a né pro srandu, a vedlejší : pokec na chatu, nebo VT
14. Něco o sobě : Studuju archytekturu, hraju závodně fotbal, baví mě cyklistika a WoW
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Na anthorii jsem už spoustu let a tak znám například dobře pár GM, hrozně mě baví dobré PvP a tak se určitě budu zapojovat do raidů,
16. Jsem schopný obstarat si základní povinnosti = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: mam VT i mikrofon a sluchátka a zbytek si hravě seženu podle toho co budete zrovna používat
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: nejsem malý dítě a hraju už slušně dlouho, přijímám!!!
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru!!!!