1. Sanka
2. Priest 80
3. Shadow
4. bez altů, nemám na to čas
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano hledáte shadow priesty
6. profky: ench 400+, alch 450
7. Předchozí guildy : Bleeding Sabbaths
8. Zaměření : obojí ale pvp mám radši
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : icc 10, 25 taktiky znám pak ještě toc 10,25 os
11. Popis mého PvE eq : pve - 5,9k gs ale mix pvp/pve 2/5 set za frosty doplnky wf krom ringů wandy trinketů /// pvp 3/5 wf (shouldry, ruky, 23.1. bude heada) 1/5 fury (chest), wf zbran off hand
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 2-3 hodiny denně, přes víkend víc
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Protože jste velice dobrá guilda a znám tam pár lidí
15. Něco o sobě : Baví mě wow a můžu říct že v něm jsem dobrej, rád se učím nové věci a jsem bezproblémový
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jsem komunikativní hráč se smyslem pro humor a s Tbagem získá guilda lepší pověst
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všechny addony i mikrofon mám
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ostudu určitě dělat nebudu takže pravidlo přijímám
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru na vědomí
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Mám připraveno
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Addon mám a vím jak to funguje.