1. Jméno hlavní postavy : Abaddons
2. Povolání a Level : Priest 80
3. Talenty : Holy/Shadow
4. Alti : Septimos, Malaoskliva, Prisnejvenca, Satanian, Hellga
5. Znám full taktiky ICC 10/25 i HC + taktiky na Ruby sanctum a nekolik vychytavek k oficialne popsanym taktikam (ano jde kilovat bose i lip nez je nekde napsano
) dokážu poradit s rotací popř. equipem
6. Profese : Tailoring 450, Enchanting 450
7. Předchozí guildy : Vanguards of Ilidan- TBC, CHOL - TBC i WOTLK, LMYC
8. Zaměření : Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : Od classicu cca rok 2005
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Všechny na officu. Naxx, Ulduar, ToC, ToGC, ICC, OS, VoA na anthorce.
11. Popis mého PvE eq :
http://anthoria.wowarmory.sk/#Abaddons,character WF zbran+off hand jinak full PvE
12. Věk : 23
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Jak kdy většinou cca 6 hodin denně
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hledám guildu, která dokáže doržet napsaný termín raidu a newipuje na blbostech.
15. Něco o sobě : Jmenuji se Jirka zajímám se o bojové umění, dobrou hudbu, jezdím DH a baví mě wow. Oblíbené jídlo krvavej steak. Oblíbené pití pivo, absinth. Velikost spodního prádla neuvádim
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Dokážu poradit v taktikách na většinu WotLK dungů/raidů. Umím za svuj class a nedělám zbytečné chyby v raidech. Jinak jsem vtipný a nejsem agresivní
17. Mám všechno
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano přijímám
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano přijímám
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Mám oboje
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: EPGP znám dobře