1. Arrmagedon
2. Warrior lvl 80 (bs,jwc)
3. Prim. Sec arms/ Sec spec fury
4. Alti
level, class, specy), nick (level,....), ....Arrmagedon , Shoug
5. Momentálne nábor fury warru nemáte ale tak chci to aspon skusit jestli je nejaka šance.
6. BS 450 tj. full skill / JWC 450..
7. Předchozí guildy : jak jsem byl u hordy tak : AW / brave-Hearts
8. Zaměření : Ojobí, mám full wf + weapony...ale ted se chci spis zamerit na to pve:)
9. Jak dlouho hraji WoW : Nevím přesně kdy jsem začal ale ty 3 roky to budou..zacinal jsem na Twinstaru.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx / Toc 10/25 , icc 10/25...spis ta 10tka no
11. Popis mého PvE eq :
http://anthoria.wowarmory.sk/#Arrmagedon,character12. Věk : 20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Tak na wow jsem každý den, 7-8h
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že je to dobra PVE i PVP guilda,a hlavne tady znas dost lidi ( Nightmare / Peyote / Lauryn / Cantersk/Cassy/Lalala atd)..)
15. Něco o sobě : Jmenuji se Michal, driv jsem hraval dost fotbal, ale pote co jsem mel mensi nehodu tak jsem skoncil
.. momentalne 2roky delam Valetudo (street fight), mám rad srandu
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : No tak rád bych rozšířil vaší pvp sekci ,a jestli bude misto v pve tak i to
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat): ńo EPGP a DBM si stahnu
jinak vse mám.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:ano
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: na Ts jsem ted casto
tak neni problem.
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu :Ano, hned po prijeti si addon stahnu:)