1. Jméno hlavní postavy : Fritoll
2. Povolání a Level : Paladin lvl 80
3. Talenty : Retribution
http://wow335.gamestool.net/paladint.ph ... 2133231331Holy
http://wow335.gamestool.net/paladint.ph ... 00000000004. Alti : nick (level, class, specy), nick (level,....),: Etky warr 51 fury, Critique lvl 45 Beast Mastery,Bastilia lvl 62 blood
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : nesuhlasi ale v poslednej dobe som videl Valadora a Gifyho bez guildy a dufal som ze by ste pre mna nasli miesto.
6. Profese : BS 450,Tail 450,INSC 450,Alchemy 450 a potom este par nedokoncenych profiek
7. Předchozí guildy : Sylvanas Legion,Knights of Honor,Tumulus Exiguo a zase Sylvanas Legion.
8. Zaměření : som pve hrac... pvp ma nebavi
9. Jak dlouho hraji WoW : fuha nvm uz to budu tak 3 roky ?
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx,Voa,Toc10/25 full down, ICC10 okrem qweeny, ICC25 po Rota (tam to pada na nechapavosti)
Togc10 jaraxxus down (to uz velmi neskusam lebo mi tam skoro nic nepada) a Togc25 zatial nic (nebola nato prilezitost)
11. Popis mého PvE eq : takze mam 5929pve gs v retri a v holy 5588. Retri eqp este doladujem mam wf ked budete komentovat moj "eqp hunter" berte prosim do uvahy ze bez guildy ktora zvladne aspon rota sa neda vela poriesit. Holy eqp je full pve. Mozte si ma pozriet na
http://anthoria.wowarmory.sk/#Fritoll,character12. Věk : 15 viem ze je to malo a niektory budete davat automaticky proti s tym asi nic nenarobim
13. Jak často se věnujes WoWku ? : cez tyzden ako kedy tak 3-4 hodky a cez vikend ako sa mi chce
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chcem sa k vam dosta preto lebo uz som zufaly z progressovania na urovni LFG alebo horsie a koli epgp lebo rollovanie mi pripada nespravodlive. Viem ze ste jedna z najlepsich pve guild a preto sa k vam chcem dostat aspon do alt raidu.
15. Něco o sobě : Volam sa Filip a chodim na Gymnazium v Ziary nad Hronom do Kvinty. Bavi ma byciklovanie,futbal,florbal a beh
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Snazim sa maximalizovat svoje dps a stale sa zlepsovat (v ramci moznosti)
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: mam vsetky tieto addony a mam aj TS3 len obcas nemozem pouzivat mikrak
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano suhlasim pravidlami slusneho chovania...myslim si ze je to samozrejme.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beriem na vedomie a chapem to.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: TS3 a GC mam uz velmi dlho a viem ich aj pouzivat
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Ano plne tomu chapem