1. Jméno hlavní postavy : Gify
2. Povolání a Level : Paladin 80
3. Talenty : Retri PvP a Retri PvE
4. Alti : Uprednostňujem hranie za 1 postavu ale mám druida - Mel - 80 lvl
5. Souhlasí moje povolání a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Áno, súhlasí
6. Profese : Engineering 445, Mining 450
7. Předchozí guildy : Keďže som sa zameriaval donedávna čisto na PvP tak som bol v Ex Inferis, Codename IRE - tie som leavol pre nechodenie ani RBG, bol som v Enlightenment, ale po odchode Snarca všetkým narástli hore nosy a nastala totálna ignorácia zbytku sveta okrem main raidu tak som leavol.
8. Zaměření : hrávam PvE, ale aj PvP
9. Jak dlouho hraji WoW : WoW hrám od Brutal sezóny na Anthorii, sú to už 4 roky, medzitým som menil servery, ale tzv. "Uspokojenie" som našiel iba na Anthorii
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Mám odraidované ToC10,25 Togc 10 po Anuba, ICC 10,25 po Saurfanga
11. Popis mého PvE eq : no tak PvE mám zväčša 245-264 lvl, 5849gs PvE - mám wf wepku, ale to čoskoro zmením, +- dáky ten jeden doplnok, EQ zväčša z ICC, ale z LFG partou toho veľa nedáme takže nemám komplet
12. Věk : 16 rokov
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Okrem chodenia von s kamošmi a prípadnými akciami alebo trávením času mojimi koníčkami mám čas kedykoľvek.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Nightmare mi povedal, že máte práve nábor a keďže som bez guildy, tak som si podal prihlášku, okrem toho sa chcem začať venovať PvE viac ako RHC za deň a z ohlasov iných hráčov si myslím, že práve u vás by som konečne našiel dobrých hráčov a hlavne "ľudí", s ktorými by som trávil ten čas zmysluplne.
15. Něco o sobě : Som 16 ročný študent Gymnázia v Liptovskom Mikuláši, momentálne idem do 2. ročníka, mám rád futbal, ženy, jedlo, paštéty, tvarohy, pivo - žijem na plno, nie som gamer ani nič závažné a hlavne si nehoním ego na dps alebo na ratingu - hrám WoW hlavne pre zábavu a na zabitie času, keď nemôžem byť von
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Myslím si, že svoju postavu ovládam ako v PvP tak v PvE, prínosom by som mohol byť v raidoch ako DMG a samozrejme dákymi mojími skúsenosťami, aktívny by som bol zavše aj v G chate
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Mám, používam, ovládam...
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Berem na vedomie a prijímam
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Áno, som si toho vedomý
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Áno - pripravím, zapojím
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak: Áno
-Ďakujem za pozornosť-
|