1. Everglade
2. Priest 80
3. Shadow PvE (5814 gs), Disipline PvP (5996gs, 2000 rating 2v2)
4. Žiadne alty na Anthorii, hrával som inde a tu mám len tohto priesta
5. Áno ("nábor je dočasně otevřený pro všechny classy a specy")
6. Herbalism (450), Alchemy: Elixir Master (450)
7. teraz Concilium Trisfals (PvE guilda, 3 dni), predtým Learn to Play (PvP guilda)
8. Zameranie PvP aj PvE a myslím, že na slušnej úrovni
9. 5 rokov. Moje začiatky WoWka boli postavou huntera, ktorého som zmazal po 16 leveloch
Prešiel som na warriora, toho som hrával asi rok. Súčasne som hral ešte tak 2 roky holy paladina, resto druida, nakoniec aj arcane&fire mága. Všetko na TBC. Potom som prešiel na ofík, main resto druid 80, kde som hral pol roka, Wotlk, začal som tam aj s priestom, mageom. Neskôr som hral resto druida na Wotlk BG serveri. Posledný pol rok som prišiel na Anthoriu, kde hrám Priesta. Celkom vydareno tu fungujú raidy, tak ma bavia. BGčka sú tiež fajn.
10. OS(v pohode), Onyx(10,25 v pohode), Naxx(nepoznám akurát tam chodíme weekly stále), ToC10(poznám prejdený), ToGC10(poznám, nedal som posledného bossa),ToC25(poznám prejdený),ToGC25(nebol som),ICC10,25(prvých 5 bossov iba poznám ďalej som bohužial nebol).
11. Ako som spomenul 5814gs, z toho je PvP zbran, offhand, wrist, 1 trinket, 1 ring, ostatné PvE(251+-)
12. 23 rokov
13. 2-10 hodín denne, ako kedy
14. Čo som si zistil o tejto guilde, jedna z naj na Anthorii, guilda dala ICC10,25 celé, čo je celkom pozitívne a chcel by som sa toho zučastníť, prípadne nejaký eq nazbierať, najmä setové
15. Baví ma wowko
16. Môj prínos pre guildu by mohlo byť slušné DPS v raidoch, stamka spirit
, profesie k dispozícii ak treba nieco vyrobiť, slušné chovanie, trpezlivosť
17. Mám TS3 pasívne bez mikrofónu, mám GC, EPGP a DBM addon si zaobstarám ak je požiadavka, Omen som nikdy nepotreboval. Snažím sa používať čo najmenej addonov, len tie potrebné, momentálne používam Gatherer, Recount a Rare spawn
18. Súhlasím
19. Ok
20. Jasné
21. Rozdelovanie lootu chápem, trošku nevýhoda vočí nováčikom, ale je to tak správne
P.S. Ak ma už niekto videl v raidoch, tak nech sa vyjadrí, myslím, že nie som sklamanie.