Hosť píše:
Takze to CHoL, viac-menej ste to vystihli...mal som svoje party na raidy( TOGC 10, TOC 25, do togc 25 som sa nedostal, mozno by ma vzali- len to este chcelo dotunit eq), lenze potom zrazu sa mi toho vela kopilo, kedze som prvak na vyske +wifi na internate, takze to nejak padlo cele...a teraz ked som sa vratil, tak malokto si ma tam pamata, a rad by som si zahral aspon co-to...a zase ked niekto povie, ze equipovat ma teda nebudu, tak ja sa vnucovat nikomu nemusim...vsak ja chapem vsetko, ale tak snad si zasluzim sancu...mno nijaky osobny problem tam nie je...a co ja viem..mozno by som sa vosiel niekam keby som nabral trosku lepsi eq, ale co ja viem..sa riadim v zivote intuiciou a ta mi vravi ze to mam skusit u vas:)...a okrem toho, ludia co som s nimi presiel od VoI k CHoL, tak nejak prestali hrat a je ich tam uz len hrstka...kdezte v OS poznam byvalu LoDD + tych co presli od VoI. Ak by sa mi podarilo dostat k vam, tak necakam zrovna ze sa hned niekam dostanem...ale tak postupom casu by to snad slo:)
Arcy- ja si ta pamatam z LoDD- si mag pokial si pamatam, asi sa mi to miesa trosku...ale este sunwell si nechodil?...alebo BT
Ahoj- cavko:) je to fajn pocut o tebe nieco:P, no ten mikrak stale bol aj je:D, akurat ja som si njak nikdy nezvykol na jeho pouzivanie.. uvidime ako na internate to pojde:P...a ohladom toho odchodu do CHoL...no mna to zamrzelo trosku, ze ako to cele dopadlo:/sa to njak rychlo stalo cele...mozno ak by som viac komunikoval s vami, dopadlo by to cele inac, ale tak pada to na moju hlavu no:/...snad mi vy, byvala VoI date druhu sancu:)
Pacan-no na najvacsiu hviezdu VoI sa neda zabudnut ;o)
all in all- 12.6 sa vidime:)
ach.. ja a mag?
no zbohom..
a v sunwell a bt som ani nikdy nebol...
a ak si si moj nick splietol
s gnomom Ardankom.. tak mas u mna Proti.