1. Jméno hlavní postavy : Roven 2. Jména altů : Warpal 80 pala holy pvp 3. Povolání a Level : warlock 80 4. Talenty : demo,destro 5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano (pokud ne, uveď důvod proč právě o Tebe a tvojí classu bychom měli mít speciální zájem) 6. Profese : Tailoring (420) 7. Předchozí guildy : (Power of Nightmare,Fallen down) 8. Zaměření : PvE pouze 9. Jak dlouho hraji WoW : 3 10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : HC dungy,toc 10,25 normal 11. Popis mého PvE eq : "zatím sbírám PvE eq, průměrný ilvl je 200 mam ho teprve týden,chci chodit pve pouze na pvp mam paladina warpal nick s nim jsem chodil obcas pve,ale s lockem pouze pve chci chodit 12. Věk : 14 13. Jak často se věnujes WoWku ? : (3 hodin za každý den) 14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že tam mám bráchu a chci chodit pve toc,icc dungy) 15. Něco o sobě : (Jsem ten a ten člověk kterého baví hrát na pc) 16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (chtěl bych pomoct s dmgem) 17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se Všechny tyto podmínky splňuji. 18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: vyjádřím se 19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: vyjádřím se 20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) mam už obstarané 21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? bratr mi to už vysvětlil
|