1. Jméno hlavní postavy : Lastmohicane
2. Jména altů : -
3. Povolání a Level : warrior 80
4. Talenty : fury/prot
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : mining (450), blacksmithing (450)
7. Předchozí guildy : (Sylvanas legion)
8. Zaměření : Prevazne PVE
9. Jak dlouho hraji WoW : asi 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : naxx , toc
11. Popis mého PvE eq : fury eq okolo 4.5k dps musim len doladit nejake 3 PvP veci za PvE za triumphy, a moj tank eq ...mam odtankovane toc 10
12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 3-4 hodin 5dni/tyzned
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Pretoze chcem sa stat sucastou guildy s ktorou budem chodit raidy,pretoze doposial som bol nuteny skladat partu z LFG
15. Něco o sobě : volam sa Palo studujem 3. rocnik na gymply venujem sa futbalu ktory sa mi prestava pacit, pretoze niekedy je problem zist sa aspon v 9 clenoch
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : no kedze warriora som expil a hral mnohokrat na inych serveroch, (dokonca na anthorii som mal wara,ktoreho mi zmazali pri hromadnom mazani postav za neaktivitu, no vyexpil som si noveho
)
predpokladam ze uz som nejake dovednosti nadobudol
kedze nie som v reale moc komunikativny , viac ludi a chatu mi len prospeje
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- zaobstaram si EPGP Addon a som plne funkcny
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: No kedze beriem wow ako hru nema zmysel sa rozculovat nad hrou ked sa nieco nepodari..
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beriem na vedomie
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím na nějaký raid v GC (GroupCalendar), budu mít přiravené TS3 (Teamspeak 3)?: ak mi do mojho planu neskoci nieco nepredvidatelne hned bude moje meno svietit v GC
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší - Rozumiem
Myslim si ze ste najsolidnejsia guilda na anthorii a dufam ze sa stanem jej sucastou, no ak nie prajem co mozno najviac uspechov do buducna.