Právě je 03 pro 2024, 18:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Prihlaska-Canter
PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 13:09 
Pivo ja ta o opaku ani presviedcat nebudem.. pre mna to kravina nebola..

PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 13:26 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: methrias
Ja ti teda neviem dobre si ta pamatam :D je fakt pravda ze ako feral si aj do pve aj do pvp dobry a pamatam si aj ako ti stale padal net vzdy ked sme mali ist raidovat :D. Jedine coho sa bojim je tvoja pomerne blba povaha a ze dakedy urobis koninu v style leavnutia guildy pre uplnu blbost. Ak si sa aspon trochu umiernil ze sa neplanujes znova s kazdym hadat tak som za. Ak sa dostanes do guildy tak ti vravim dopredu, ze vaz slova a skutky ktore urobis vies dobre ze ako si tu mal kamaratov tak ta zrvona niektori nemuseli :D a ti ludia tu stale su tak bacha na to nech sa zas historia neopakuje :).

PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 14:43 
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř

in-game nicky: Kokosos, Khaz
starsi clenovia orda sa vracaju to sa mi paci :D

a vidno kto tu je dlhsie a kto kratko odmietnut Cnatera mozu len ludia co ho nepoznaju :D jednoznacne za

PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 14:58 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Taishi, Silvershane, Taishik, Tailock, Taisham, Taihunt, Taiwar, Taishiest, Taimage, Tailadin
za mna ANO , PvP napisane...ale PvE tiez bude chodit ked bude cas ako pise...mame aj tak dost hracov ktory chodia uz len PvP, vratane mna...aj ked nie zeby som nechcel chodit raidy...mile rad by som zacal...ale nie je tolko casu

no ale s5 k nemu...sme ludia obcas robime chyby...ale tak vieme ze aj Blood ma tazku povahu...a aj Canter to proste raz nevydrzal...stava sa...

na svoj vek ma viac v hlave ako ini starsi...a okrem toho prinos pre guildu urcite bol a aj bude...

PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 15:04 
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř

in-game nicky: Feiron, Feirone, Maldak, Dyrt
ale canter pane bože tahle ta lama :D... jako každý někdy udělá chybu no, já jsem PRO :D

Sude náš, jenž jsi naražený, roztoč se pípo tvá, buď vůně tvá, po všech restauracích a hospodách a odpusť nám naši dočasnou střízlivost, jakož i my odpouštíme našim číšníkům a neuveď nás na záchytnou stanici a zbav nás všech protivných abstinentů

PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 15:59 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Tacpad,Inyy,Bango
tiež proti... nič v zlom ale nadávky čo som počul od neho... asi hovoria za moje proti ;)

[16:14:33] [SERVER] :) Calusari: [16:14:28] [W From] [Tacpad]: raty budu dokedy?
Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 16:09 
Nadavam v reale .. A kto nie? :o Ale predsa mi to nepride ako dovod preco by som nemohol byt prijaty.. Samozrejme ze sa nechystam nadavat v guilde (ak by som bol prijaty).. Ale je to tvoj nazor ja ti ho neberiem :-) len tolko

PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 16:11 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Snarc, Snark, Warfix
Hannibal píše:
Nadavam v reale .. A kto nie? :o Ale predsa mi to nepride ako dovod preco by som nemohol byt prijaty.. Samozrejme ze sa nechystam nadavat v guilde (ak by som bol prijaty).. Ale je to tvoj nazor ja ti ho neberiem :-) len tolko

musis mat stale posledne slovo ?? napisal som proti a do 2 minut uz som mal whisp od teba... toto robi normalny clovek ?? pochybujem... svoje dovody rozsirujem aj o tuto skutocnost

PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 16:12 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: xhammerx
Ja jsem PRO! Ima jsem v gilde zazil, je mladej a neklidnej, ale verim ze za dobu mimo gildu vyspel a nebude delat picoviny. A jestli budes delat picoviny Imo, tak potahnes zas o dum dal :)

Silnější pes mrdá!
Kdyby blbost nadnášela, spoustu lidí by ušetřilo za fly mounta...
OMG, no tak chodim pvp a prioritu mám 0,1, já ten trinket prostě chci!
Jo ahaaa, ono to dává IK...

PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 16:15 
Snarc.. nepoznam ta, ani ty mna a ked mi napise niekto PROTI co ma nepozna tak sa ho opytam aky ma dovod .. vysvetlil si mi to a tym to hasne

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina