Právě je 21 lis 2024, 12:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PŘIHLÁŠKA CHRISS
PříspěvekNapsal: 08 led 2011, 19:33 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: xhammerx
Mig píše:
no názorná ukázka jak jsou přihlášky skreslující:

ja ho neznat tak bych ho urctie nevzal a byl proti proti

ale poznam ho, kdyz jeste chodil s druidem v LoDD pve, chodil poctivo na dungy, kdyz bylo potreba tank dal medu a tankoval, kdyz chybel heal healoval kdyz dmg dmgoval, nerobil chujoviny, dodrzoval taktiky, proste také lidi potrebujem to togc25:P ze zatim nema eq je uplne jedno....

a ze je skor pvp hram, to sem i ja Nightmare, Mirabelka.... vela lidi co su dobri do pve

sem Pro

Aspon nekdo kdo narozdil vod Belky chape moje rozhodnuti, ta prihlaska proste stoji za hovno. Ale tak jestli za nej dva rucite... \:D/

Silnější pes mrdá!
Kdyby blbost nadnášela, spoustu lidí by ušetřilo za fly mounta...
OMG, no tak chodim pvp a prioritu mám 0,1, já ten trinket prostě chci!
Jo ahaaa, ono to dává IK...

PříspěvekNapsal: 08 led 2011, 20:40 
Jo to je mi jasné že to je o ničem taková přihláška ale přiznám se že jsem to spíš bral jako takovou maličkost vzhledem k tomu že jsem z lodd a moje stara guilda přešla k vám ....ale kdybych napsal že jsem mladá holka co bla bla bla a nevím co všechno má za zájmy tak mě vemete na 100% asi mě budete hned ze začátku odsuzovat ale prostě takoveto přihlášky jsou podle mě né zrovna ideální ... a ještě bych chtěl dodat xhammerx jen taková otázka víš co je to deprese zažil sis jí?... doufám že ne a a taky doufám že jí nikdy mít nebudeš ale zároven ti to přeju abys poznal jaké to je že píšeš takové kraviny jako vyřež si přihlášku do sebe.... asi nevíš nic o sebepoškozování že? představ si že by si někdo s tvých blízkých pořezával ruku co bys dělal?? určitě bys ho chtěl zastavit ale co kdyby řeči na to nestačily? co bys dělal po tom kdybys z něj vydoloval že si to dělá umyslně ?? myslím že i kdybys ho prosil tak by nepřestal ... doufám že si schopný si aspon představit tu bezmocnost.... no prostě napsal jsem o sobě jaký jsem nemám důvod psát žadné lži ... prostě jak napsal mig a mira to je pravda ... a mimochodem docela mě to potěšilo dik :D

PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 02:15 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Svetlana
no Ixo vyjadri sa :D

PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 02:26 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Sindorey Alestorm
Kazdy nemusi zazit depresi, nekdo je proste silnejsi a netrapi si hlavu vetsinou s blbostma. Nahodou vyrezat si prihlasku do zapesti mi prislo jako epicky joke :-D

PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 10:33 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: methrias
No berte ho uz sak to je nas stary strateny syn :D

Edit: ako vravi kedze bol v lodd a lodd preslo k nam tak je tiez uz teraz Pekelny zelinar :D

PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 12:02 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: nymfos - aa / zubarik - twin
no dobre no napis o inv niekomu z vedenia - prijaty

PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 14:27 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

Chriss píše:
Jo to je mi jasné že to je o ničem taková přihláška ale přiznám se že jsem to spíš bral jako takovou maličkost vzhledem k tomu že jsem z lodd a moje stara guilda přešla k vám ....ale kdybych napsal že jsem mladá holka co bla bla bla a nevím co všechno má za zájmy tak mě vemete na 100% asi mě budete hned ze začátku odsuzovat ale prostě takoveto přihlášky jsou podle mě né zrovna ideální ... a ještě bych chtěl dodat xhammerx jen taková otázka víš co je to deprese zažil sis jí?... doufám že ne a a taky doufám že jí nikdy mít nebudeš ale zároven ti to přeju abys poznal jaké to je že píšeš takové kraviny jako vyřež si přihlášku do sebe.... asi nevíš nic o sebepoškozování že? představ si že by si někdo s tvých blízkých pořezával ruku co bys dělal?? určitě bys ho chtěl zastavit ale co kdyby řeči na to nestačily? co bys dělal po tom kdybys z něj vydoloval že si to dělá umyslně ?? myslím že i kdybys ho prosil tak by nepřestal ... doufám že si schopný si aspon představit tu bezmocnost.... no prostě napsal jsem o sobě jaký jsem nemám důvod psát žadné lži ... prostě jak napsal mig a mira to je pravda ... a mimochodem docela mě to potěšilo dik :D

Nezazil, veci se snazim si tolik nepripoustet, takze depresi jsem opravdu nezazil. A co se tyce zazitku a predstav, nebudu tu resit sracky typu "co by, kdyby...". Vetsina lidi ma uz od utlyho veku nekolik podobne silnejch momentu, nejsi na svete jedinej kdo ma problemy a ver mi, vzdycky muze bejt hur! :-?

Silnější pes mrdá!

PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 14:41 
Kdo říkal že jsem jediný ... já moc dobře vím že jediný nejsem a moc dobře vím že hůř být může a chudáčka ze sebe nedělám jen tobě vysvětluju že z takvých věcí si dělají srandu jen emocionálně málo dospělí ... to je jako by sis dělal srandu z někoho kdo nemá rodiče a nebo z někoho komu třeba chybí končetina ... shrnuto z takových věcí si dělají srandu jen abych to tak řekl tak ubožáci .... asi mě od ted budeš ještě víc nesnášet ale budiž no.... ale tenhle hůmor je na mě prostě trošku moc ... když se v něčem nevyznáš a neznáš to tak do toho pls nijak nemluv ... ale abych se vám ještě víc nezhunsil tak už končím o tomto....

PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 15:38 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

Ja si z toho nedelam prdel, ten komentar byl shrnutim faktu. Kdyz mam depresi, nepisu prece prihlasku ty vole, to da rozum. Psat do prihlasky ze jsi depresivni clovek co nema chut do zivota je picovina. Mas deprese? Jdi k psychologovi. Ja si z toho nedelam prdel, jenom me to proste nezajima. V nekterejch castech prihlasky bych radsi videl jiny informace a ne tvoji diagnozu. Me nezajima ze jsi depresivni a nemas chut do zivota, to je ciste tvuj problem, me zajima jaky mas zajmy krom wowka, jakou mas povahu, pripadne jiny zajimavy fakty, ktery bysme o tobe meli vedet. Uz me chapes nebo si o me porad myslis ze jsem curak? Ostatne nebyl bys prvni ani posledni...

Silnější pes mrdá!

PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 18:10 
dobrá no tak příště budu psát do přihlášky že umím udělat stojku na dvou rukách ... sám si napsal že tam mám dát moji povahu tak sem ji tam napsal jsem chuj co je pořád v depresích a nebaví ho život to podle mě vystihuje můj charakter až dostatečně nevím co bych tam jiného psal... a jak už jsem napsal bohužel jsem si myslel že to bude jen formalita kdybych tušil že se bude řešit jestli jo a nebo ne tak bych napsal že umím tu stojku no..

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina