duranko píše:
som
ZAale ostava otazka..kedy sa vrati maly fuzaty war explo
Hehe Duro, jsem docela rád, že jste na mě ještě úplně nezapomněli, ale bohužel v blízké době se vrátit nehodlám
Určitě budu rád, když mě nevykopnete z guildy, ale já už bohužel nějakou tu dobu před delší pauzou chodil do hry jen vzácně, abych si s Durou odehrál arény a abychom měli oba alespoň zápočet, jelikož to byla zrovna taková doba, že už jsem neměl co zlepšovat (full furi set i s doplňky a docela slušný dmg i tank eq). GMka neotvírali nové dungy, bugů také moc neubývalo a prostě začal jsem být alergický skoro na vše okolo této hry
.... bohužel odpor se stupňoval a časem jsem se už nedonutil ani k těm arenám (za to se Dura omlouvám, jestli jsi kvůli tomu přišel o nějaké AP) .... samozřejmě párkrát jsem se už lognul, ať už jsem bráchovi vyráběl pár socketů nebo jen z nudy šel pomoc tanknout "zelenkám" pár HCček. Teď zárověň končí období prázdnin, takže volného času bude méně, a tak nedokáži odhadnout, kdy se vrátím "v plné parádě"
Prostě teď mě to tam zatím netáhne, ale až mě to zase někdy chytne, tak budete prosit, abych už šel off
Jinak všem GL & HF v nových dungách a sbírání jak pve, tak i pvp eqiupů
ps: A ani mi nezkoušejte tvrdit, že už OS není nejlepší guilda