Pozerám armory a máš PVE equip tak budem písať k nemu
No kedže už nehrávam ale na armory sa dá pozieť equip a ... Metagem by si si mohol dať radšej 21 agility + 3 percentá crit dmg
http://www.wowhead.com/item=41710 pretože kvôli tomu tvojmu meta gemu máš v equipe hodené v cheste a legoch zbytočne gem 10 strength + 15 staminy namiesto červeného gemu na 20 strength ktorý ti síce nezaručuje že budeš mať socket bonus ale aj tak máš z nich dokopy z 2 gemov o 10 strength naviac ako teraz
Enchanty máš dobre to sa hádam ani iné nedá mať na retrine PVE
Equip máš dobrý a pozerám že máš na výber aj viacero trinketov k tvojmu dobru
No a talenty ... asi si pozerám u teba teraz talenty na HCčka lebo nemať ako paladin na ICC talent Divine sacrifice pri queene je podla mna dosť mimo teda pokiaľ ideš ako raid suporter aj nie len na vlastný dmg
Dalej ešte stále nechápem prečo si ludia dávajú talent body do Divine Purpose , a Pursuit of Justice do PVE ( už si síce nepamatám moc presne čo tie talenty znamenajú ale jeden je nato že ked si dáš hand of freedom tak sa ti na 100 percent zruší stun a druhý je na to že utekáš o 16 percent rýchlejšie ...ešte možno 2 spomínaný sa mi zdá že by mal nejaké uplatnenie pri profesorovy a queene ale aj tak sa dajú lepšie prerozdeliť tieto 4 talent body pokiaľ máš prehľad okolo seba
Na toto mi prosím vás aj ostatní retri paladini napíšte že prečo to tam pcháte prosím možno som zle ja naučený ale ja som si riešil vždy talenty sám ....
Inak ťa poznám ako schopného hráča a som
Za aby si siel na test raid ...