1. Jméno hlavní postavy : Chronoprd
2. Jména altů : Chronologix, Pyros, dalšie niesu podstatne
3. Povolání a Level : Death Knight
4. Talenty : Unholy
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Engineering (446), Inscription (448)
7. Předchozí guildy : SGC, No Guild No problem, Brotherhood of Light, bol som aj inde ale nepametam- toť hľadal som guildu kde sa uplatním aj jak PvEčkar kerý rad progresuje raidy. v SGC to je davna historia tam boli nezhody ohladom leadershipu ( Amirra vs. Narghille )
8. Zaměření : Oboji - všetko si dávam
9. Jak dlouho hraji WoW : minule som si to tak približne zrátal - 6 rokov to bude
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 10/25 , Uld 10/25 , ToC 10/25 - kde 10tky aj HCcka (tam kde jest ta možnost:)
11. Popis mého PvE eq : Tak equip ma mtaký že takmer vsetko je PvP - samozrejme full Relentless (az na shoulre tie mam 245 PvE a headka bude wrathful v štvártek
. A to mam doplnene PvE vecami ako su ringy a trinkety z PvE aby som mal HIT CAP na bossakov .. teraz mi tam treba este nejaky Expertise ale mne to veľmi vyhovuje tak ako to mam lebo kde som doteraz bol tak som bol prvy alebo medzi prvymi v dmg - hoc o to až tak nejde ide o to že som skill - robím to čo treba - spytajte sa Xanielika Denzela Chupkeji či Yacine ( tí by ma mali pekne poospevovať bo še poznáme osobne - až na Jančiho bo sa ma bojí
no GS aktualne co do dungov mam je 5700
12. Věk : 22 slovom "dvacecdva"
13. Jak často se věnujes WoWku ? : (4-5 hodin za každý den) - to tu umože ostat zo vzoru
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že ničíte systém a to by som rád robil s vami, renomovaná guilda reku ta skúsim či nechú dalšieho skillera do svojich radov
15. Něco o sobě : Obyčajný týpek z Košíc ktorý si rád zahraje WOWinďel, ked ma volny cas - no a toho mám neurekom
Niesom namysleny - som len skill
Ešte chem povedat ze niekedy musim ist so
ho vyvencit na 5-10 minut aby sa mi doma nepo...
No a čas na hranie mam cely tyzden od tej 1dnej poobede ked pridem z roboty, ale pravdepodobne utorky a stvrtky zacnem chodiet na treningy ale to 2 hodiny vecer su od 6-8. Ale nieje to este iste nerozhodol som sa
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Hrajem dlho hrajem dobre - planujem lepšie než najlepšie
Mal by som zvladnuť všetko čo treba - niekedy to však nejde na prvy kraát hejže ale rychlo si osvojujem veci - zameriavam sa na dmg ale niekedy si neviem pomoct zachranovat raid ked to tank abo heal doserie - priklad tank zomrie ked ma boss ak 20% HP tak zmenim na frost presence tauntnem bosas hodim si rele zbran na ktorej mam tanovaci runeforging 4% parry a skusim to dotankovat. A tak podobne vsak je to RPGcko musim sa na nieco hrat a ked uz mam HERO class preco nie na hrdinu
Do Gchatu sa samozrejme rad zapajam je to MMO predsa. Takze myslim si ze by ste ma mali prijat hend jak som videl ze zhanatae unholy DK tak som pisal resp pišem.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- všetko potrebné mám na raidovanie ( až na goldy aby som si kupil tie drahe flasky no
ale ako myslim TS VT SKYPE addony - akurat som preinstalovatl WIn tak ten EPGP chyba ale to nieje prolem videl som tam niekde odkaz na staihnutie tak to bude 5 sekundofka.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Janse som slušnáčik až na to ked ma niekto vytoči svojou demenciou. Ale som inteligentny clovek preto sa s takymi pošahanými ludmi bavit / hadat nemusim nakolko viem ze dotycny nedokaze pochopit zrejme veci
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: pohode
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím na nějaký raid v GC (GroupCalendar), budu mít přiravené TS3 (Teamspeak 3)?: ehm tak podla IDčiek hejže . tak akurat ma nejaky Silverdiablo kickol z grupy na ICC bo tuan vypisujem prihlasku
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší - ako EPGP je docela blbost pre ludi co niesu nonstop v hre ale ked ste na to presli len nedavno tak sa to da dohnat. A verte ak ma prijmete ja to dohnam