1. Jméno hlavní postavy: Rammy
2. Jména altů: Alyssa
3. Povolání a level: Druid 80
4. Talenty: Restoration (často), Balance (začínám)
5. Profese: Momentálně skilluji skinning (300) a leatherworking (200)
6. Předchozí guildy: The power of Nightmares
7. Zaměření: hlavně PvE, PvP jen pro zábavu
8. Jak dlouho hraji WoW: Příbližně 3 roky, ale s přestávkami
9. Zkušenosti s raidy raidy (Wotlk): U většiny dungu znám taktiky - Naxxramas (dá se řict že hodně dobře) Ulduar (znám) a TOC (neni to uplně dokonalé ale znám většinu)
10. Link na armory: http://anthoria.wowarmory.sk/char/Rammy#char11. Věk: 16
12. Jak často se věnujes WoWku ? : 3-6 hodin denně
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěla bych do Vaši guildy, protože jste aktivní guilda, která často chodí raidy což v Naši guilde nebylo. Lidé tam byli líni a nikam se jim nechtělo i přesto že jsem se snažila skládat raidy a to nás tam bylo docela dost.
14. Něco o sobě : Jsem uplně normální snad i rozumná holka, která miluje zvířata a přirodu
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jsem aktivní člověk, který se hlavně zaměřuje na raidy a dungy. Většinou (vždy) jsem heal. Když mě požádá nějaky menší level o pomoc většinou ho nedokážu odmitnout pokud to není nutné.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v 4.6.1?: Všechno mám kromě toho GroupCalendare mam starou verzi, ale neni problém si stahnou novou.
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: To beru jako samozdřejmost.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Ano