Právě je 21 lis 2024, 12:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - Gormuh
PříspěvekNapsal: 19 dub 2012, 15:19 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Gormuh
1. Gormuh
2. Druid 80
3. Resto
4. -----
5. Jestli berete vše, tak snadsouhlasí
6. Skinning (450), Leatherworking (448)
7. cca před rokem, když jsem ještě hrál to byla stará Nox Militia a pak celá ta guilda přešla do Chapmions of Light... pak jsem přestal a nejspíš pro neaktivitu jsem dostal kick a jelikož už ChoL prej moc nefunguje, tak jsem to ani nezkoušel.. teď jsem nedávno začal hrát a byl jsem tak nějak v Power of Nightmares, což moc nefungovalo
8. Obojí
9. cca 3-4 roky
10. všechno po ICC (ToC sme dávali jako jedni z prvních (taky mám achiev za insanity 10 i 25), když jsem byl v ChoL), v ICC jen po Rota, ale taktiky už mám teoreticky zvládnutý z netu
11. mám většinu PvE EQ, až na zbraně, který mám wrathful, jinak setovky 1x T10.5 a 1x T10, 2x T9.5 a zbytek z ICC 25 nebo ToGC...
12. 15, skoro 16
13. jak je potřeba, pár hodin denně, někdy víc, někdy míň..
14. protože, jak jsem zjistil, je Ordo jedna z mála guild, ve který lidi maj mozek a newipujou v ToGC na ohních.. prostě hledám normální guildu s normálníma lidma, který dávaj raidy a nechovaj se při tom jak dementi
15. Ok, hraju wowko už celkem dlouho, začínal jsem na RP serveru.. Teď hraju spíš pro zábavu, dřív sem závislačil.. nemám rád, když se v raidech zdržuje kvůli blbostem a nakonec se to táhne, kvůli tomu, že někdo neumí dát buff.. prostě nemám rád zdržování a lidi,co nedokážou udělat něco konkrétního, co jim někdo řekne.. a jeslti něco osobního, tak chodim na střední uměleckou a rád fotim, příležitostně chlastám a tak..
16. Jakej jsem hráč? převážně klidnej, nedělá mi problém progressovat, když to má nějakej smysl a postup.. štvou mě wipy kvůli blbostem.. Jsem heal, healuju bych řekl celkem slušně.. nápomocný určitě budu, pokud dostanu možnost.. dokážu být aktivní a baví mě se bavit s lidma, co se dokážou bavit na úrovni a diskutovat.. rád se s lidma pobavim, jsem flegmatik a nedělá mi problém s něčim pomoct nebo poradit.. celkově mi stačí říct, co je třeba a co mám dělat a nemám s tim problém...
17. Teamspeak mám, EpGp už taky, DBM mám, Omen jako heal nemám, ale klidně můžu stáhnout.. GC taky mám... Mikrofon zatím nemám..
18. S radostí příjmám... jako člověk bez mozku nemám ve zvyku se chovat, takže to ani nijak nehodlám propagovat tady u vás...
19. Jasně, když udělám blbost, tak za to zaplatim..
20. Všechno připravené mám, stačí říct..
21. Addon stáhnu, ano, systém chápu, už jsem s ním dřív pracoval a chápu, co a jak.. :-t

Předmět příspěvku: Re: Přihláška - Gormuh
PříspěvekNapsal: 19 dub 2012, 15:26 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Haniibal
Spamuj /w Lalala (/wave Sokolator) ingame.

PříspěvekNapsal: 19 dub 2012, 15:44 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Sokolator,Lalala
Mohol by si sa pozret na armory a povedat mi ci je to aktualne ? / pripadne doplnit az sa nieco zmenilo / talenty / glyphy etc?

PříspěvekNapsal: 19 dub 2012, 21:45 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Selfi
Gormuh píše:
... nemám rád, když se v raidech zdržuje kvůli blbostem a nakonec se to táhne, kvůli tomu, že někdo neumí dát buff.. prostě nemám rád zdržování a lidi,co nedokážou udělat něco konkrétního, co jim někdo řekne..

hmm tak to s mahaganom a rastom velky kamarat nebudes :))

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 dub 2012, 22:08 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Toofife,Humunumukapa,Msilas
Selfi píše:
Gormuh píše:
... nemám rád, když se v raidech zdržuje kvůli blbostem a nakonec se to táhne, kvůli tomu, že někdo neumí dát buff.. prostě nemám rád zdržování a lidi,co nedokážou udělat něco konkrétního, co jim někdo řekne..

hmm tak to s mahaganom a rastom velky kamarat nebudes :))

rasto =))

Inak vyzeráš byť celkom pohodový človek,ktorý to má v hlave v poriadku.Za prihlášku ti dávam prst hore,o ostatné sa postará CL.

PříspěvekNapsal: 19 dub 2012, 22:20 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Tacpad,Inyy,Bango
milan +100 ;) dávam ti za vyzeráš v pohode a máš insanity skôr ako tvoj CL ^^

[16:14:33] [SERVER] :) Calusari: [16:14:28] [W From] [Tacpad]: raty budu dokedy?
Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 21 dub 2012, 03:12 
Fórum Vlajkonoš
Fórum Vlajkonoš

in-game nicky: Rastiqq
Vy RITE !! :D si fakt stiahnem addon .. ( okrem ineho je taske bufovat ked wispujes s 3 ludmi naraz ) PS : na Qeene mali vsetci kinga len Tacpad nemal pritom tam nebol jediny hunt ani neskapal len sa niekde stratil v icecrowne ked som bufoval lebo je ot RIT ! :D a pocas fightu som ho musel hladat lebo ani nevyzeral ako hunt ale nejaka opica nevkusna !! :D dobre a teraz ku teme .. co ti ja viem dlho si nehral ako dlho budes hrat ? ani neviem ako sa k tomu vyjadrit necham to na ostatnych :)

PříspěvekNapsal: 21 dub 2012, 09:05 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Mougan
Ja som Zaspal z Bufovanim iba na Lichovi som tacpadovi dáko zabudol hodiť Bomko... a ja neviem 4 classy naraz bufovať :) a neviem ako je to z Resto Druidami ja by som mu dal ZA do nedelného raidu :)

PříspěvekNapsal: 21 dub 2012, 10:35 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Gormuh
jak dlouho hodlám hrát? dokud to bude mít cenu.. teď nehodlám přestávat... dřív jsem přestal proto, že jsem se starym compem sotva mohl chodit 25ky, teď už klidně můžu, takže jsem otevřenej čemukoliv.. jestli teda budete dělat nějakej test raid pro nově příchozí, tak mi dejte vědět... díky
Gormuh

PříspěvekNapsal: 21 dub 2012, 11:13 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Sokolator,Lalala
Tak pre jeden strom by sa flek našiel v nedelu (v gilde co ma teraz chodi raid v nedelu takze np) -> zajtra Nedela ICC 25 /w lalala (doštudovat co treba..doladit gear..flasky..scroll etc)

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina