1. Jméno hlavní postavy : Noctus
2. Povolání a Level : Druid 80
3. Talenty : Feral
4. Alti : 80ku nemám žiadneho alta, mám nejaké lowky, mage Frosten lvl 53 tuším, a teraz ma začalo baviť DK tak ho expím - Frostborn 66 zatiaľ
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : No, ferala momentálne nijak nutne nepotrebujete, no hodil som reč s Canterom a ten mi povedal niečo v tom zmysle žeby ste ešte jedného snáď prežili
Ešte k tomu teraz feralovi opravili dmg od RC11 (škoda že mu dosrali threat) takže už tak vyrázne nezaostáva za ostatnými.
6. Profese : Herbalism (450), Alchemy (450), First Aid (450), Fishing (450), Cooking (450)
7. Předchozí guildy : No tak na Anthorii som začal hrať na patchi 2.4.2, kde som viacmenej len pomaly expil, mal som guildu Wrath of Dragons so Simoonom a Pivoom (áno, to sú tí dvaja z Ordo), potom sa prešlo do Ordo, vtedy som nastúpil na strednú a prestal hrať. Začal som znovu asi pred rokom, prišiel som do guildy Sylvanas Legion, v ktorej som pobudol dlhší čas no začala sa rozpadávať a mňa zavolali do Tumulus Exiguo, ktoré následne prešlo pod LMYC, ktoré sa žiaľ rozpadlo (najmä vďaka jednému človeku, no nebudem ho tu menovať ani osočovať), no a ja som sa vrátil do Sylvanas, kde som vlastne doteraz.
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : no asi 3 roky s ročnou prestávkou
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 10 mám skoro full (okrem Thaddiusa), Naxx 25 nič, Ulduar nič, TOC 10/25 full clear, TOGC 10 full clear, TOGC 25 všetko okrem Anuba, ICC 10 6/8, ICC 25 6/8 no taktiky samozrejme ovládam aj na profesora a queenu
11. Popis mého PvE eq : cca 5910 gs, 3/5 sanctified + 264 handy, väčšina equipu z ICC 25, ring, 1 trinket a zbraň z ICC 10
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? :no ako kedy, také 3-4 hodky denne, na raid prvý prichádzam a posledný odchádzam (ak do toho náhodou niečo nepríde)
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Takže, Ordo je hlavne TOP guilda (to tu píše každý, ja viem) či už v PvE alebo PvP a rád by som konečne zažil kvalitné raidy (tie v Sylvanas boli dobré, ale ľudia boli leniví, polhodinu sa čakalo kým sa zunuje aspoň 1 tank a 1 heal dojsť do ICC nech dáme trash, a potom sa ešte čakalo pred bossom lebo ľudia si nevedia doletieť). No a ďalšia vec, asi v žiadnej guilde nemám toľko známych, kamarátov ako práve v Ordo (Lastmohicane, Fritoll, Qer, Dzilek, Slivo, Cuci, Cantersk
, koho som zabudol dajte mi to tvrdo pocítiť
) takže určite aj to je dôvod prečo ku vám.
15. Něco o sobě : No čo ti ja viem, tak volám sa Miro, chodím na gympel (3.roč.), som nolifer
ale tak človek sa doma nudí, tak hrám wowko no... a mám rád baby
kto by nemal...
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : No prínos, snáď ďalší kvalitný dmger (aj keď ich máte plnú guildu
), človek plný srandy či už na chate alebo na TS-ku, a hlavne človek ktorý vie, že TOP neexistuje, že človek sa musí stále zlepšovať, a ja rozhodne mám chuť sa zlepšovať
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všetky addony mám, TS aj s mikrákom taky
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: samozrejme
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: yes, sir
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: áno
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: s EPGP som už robil aj ako lootmaster, takže áno viem