Ďakujeeeeeeeeeeeeeem !
Sindorey : Delete. --- backspace je lepší.
Purity :refuse ty si dement ---Pro hloupého každý hloupy !
nymfos : aaaa refusko ...jednu taku lamku sme tu mali ...samozrejme za a povysime ta na maskota guildy
---------- YEAH ! konečne ma potom dakto aj bude mať rád na spoločenských akciach O.o
Essylt : Ja ho beru Takhle prihlaska se mi nehorazne líbí:) ---ďakujem,aj mne sa páči
XhammerX: Refu to si delas prdel a nebo k nam chces fakt strcit svyho ali alta? ---Záleži od uhla pohladu.Pre mne je to ali main
AnoS : .... ----Neser ma
Orrin : ze Refuse .. to som sa pobavil.. ty lamak hras za hordu, co tu chces ---Teba,to všetko kvôli Tebe bo nemáš VIP
Methrias : Viktor ty si somar takto dohovadit tu prihlasku. Ukecanejsieho chalana na Tsku asi nepoznam to je na tom vsetkom najlepsie ja som 100% za aj ked je to svina hordacka rad ho uvidim u nas v guilde za mna ano
PS: trias ty si blazen ja som skoro skapal ale mas pravdu jeho ego je silne
----------- Priesti držia spolu !
a nie nemám silné ego,ani namyslený,ja tomu hovorím zdravé sebavedomie,ktoré je ale aktívne iba keď som vo WoWku,samozrejme,v realite som slabučký utýraný chlapec bez kúska lásky
Simoon:Na to ze si ma mal v ignore asi 1.5 roka moze byt (ja som sa chcel iba vyfotit s tigrom xD), na TS dobre debaty s tebou xDDDD ANO -----asi som dal namiesto inv do skupiny ignore,je to nad sebou,prepač mi
Welcometosux :Nikdy, sebral me asi 100 ratingu zmrd jeden ----Prepač mi,ale musíš to pochopiť.Vo World of warcrafte ,čím ma človek lepší rating,tým jeho život v realite je na houno.Takže,mi teoreticky musíš poďakovať,zachránil som ťa !:D
Pivo : NIE, maskot guildy chcem byt ja! - Počul som,o novej guilde s názvom The hidden underground warriors of Stormwind of nevereding hate of hatrid.
Ja nič nenaznačujem,to Teba napadlo tam ísť robiť maskota
Feudal : Jháááj to je henten co mal na forku fotky ciernobiele s Julčou. Ja viem to si pametam on bol strašně hrdý akože prestal hrat WoW a že sa venuje len jej a tak... a prihlasil sa do miss Anthoria a povedal že je najkrajší a chce mat hlasy hlavně od chalanou... To ten čo to chcel fakt asi vyhrat a ziskat noc s Calusarim... tak to moze byt sranda s nim za mna ANO
-----Ja som bolo hrdý na ňu a som písal že vo WoWku som menej,lebo julka ma lepší equip
A chcel som fakt vyhrať,ale vtedy bola cena anthoria slípky s logom anthorie,len to dajak vymenili.Hovňáci aj tak to bol iba odžub