1. Jméno hlavní postavy :Rzor
2. Jména altů :nemam
3. Povolání a Level :Rogue 80lvl
4. Talenty :Assassination
5. Profese :leatherworking
6. Předchozí guildy :Offline
7. Zaměření :jednoznačne len PvE
8. Jak dlouho hraji WoW :asi 3roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK)
rešiel som všetky raidy od normalov až do ToGC 25
10. Link na armory :tak armory nejdu čo som minulepozeral ale hodím to tu
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Rzor#char11. Věk :viem že je to malo 16 ale času na hranie mam dosť
12. Jak často se věnujes WoWku ?
odľa toho či mam niečo na praci alebo nie ale večšinou 4-5hodin podľa toho či sa ide raid alebo nie
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :Tak chcel by som si zaraidovať na vyššej urovni sice z tým eqpom čo mam 5065GS sa nechcem pchať do ToGC 25 len do nejakých ToC 25 a podobne
tak mate pohodových ludí čo som počul dobra partia
14. Něco o sobě :som človek ktoreho baví hrať wow vo volnom čase viem srandovať wipi v raide mi až tak nevadia keť je sranda
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Tak viem všetky taktikiy na bossov v ToC prešiel som ho X krat aj keť moje GS zato nehovoeý pretože som mal aj X postav ktore som potom dal nejakým kamošom ale roguna ma bavý a nevzdám sa jej
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1? :Všetko to mám a používam
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: tak nemam povahu aby som niekoho ponižoval atd.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Tak ak je to v pravidlách tak to musím rešpektovať a ak sa niekomu niečo nebude páčiť tak ja sa ospravedlním a nebudem to dalej robyť
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera? :Ak mi dá officer instrukcie tak to je jasne rad si pokecám