1. Jméno hlavní postavy : Cristi
2. Jména altů : Lamps
3. Povolání a Level : Warrior 80
4. Talenty : Protection/Fury
5. Profese : Minning (450), Jewelcrafting (450)
6. Předchozí guildy : BOTL
7. Zaměření : PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : 6 rokov
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) :Velmi dobré skusenosti, absolvoval som vela raidov aj ked nie na anthorii, ale bossovia mali spravne AI.
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/cristi#char11. Věk : 18
12. Jak často se věnujes WoWku ? : 4-5 hodin za každý den, teraz trocha menej maturita
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že ste určite skvelá partia ludi a mate dobrú povest na servery.
14. Něco o sobě : Som človek čo si rád nechá poradit a rád poradí baví ma chodit raidy a kecat na TS-ku. A samozrejme šport. Nie len stále WOW
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Som skúseni hráč, skusnosti rád predávam mladším
. Spolahlivý a hlavne to berem športovo.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) Všetko mám a stabilne pouzivam.
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Ano (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru)
20. Jsem si vědom toho, že od 17.11.2010 jsou přihlášky do Ordo Satanas UZAVŘENÉ, tím pádem jsou šance na mé přijetí víceméně nulové, a pokud jsem v předchozích dvaceti bodech nenapsal opravdu výjmečně dobré důvody, proč bych měl být přijat, bude tato přihláška automaticky přesunuta do sekce NEPŘIJATÍ? : Ano