1.Meno hlavnej postavy GAZDA
2.Meno alta: JOJO
3.Povolanie level: Warior 80lvl
4.Talenty: Protect/Arms
5.Profesia: Enchanting full a Mining
6.Predchadzajuca G :Councilium Trisfal
7.Zamestanie: PVE
8.Akodlho hráš WOW: 4roky
od TBC
9.Skusenosti s raidami mam aj TBC WOTLK
10.Link na armory nemam bo armory nejdu
11.VEk: zachvilku 18
12.Jak dlho hráš wow každý deň pokial nesom preč
13.Prečo prave ordo Satan počul som že ste fajn guilda a chodite raidy už od svojich skuseností čo som chodi s purity BT na TBC tak viem ýe ste good G a aj ma tam volal tak som sa rozhodol že pojdem kvám.
14.Takže čo ma baví: baví ma hrať wow rád lyžujem chodim na disko s kamraádmi chatovačky a motorky..
15.Prinos pre guildu : tak som celkom skill PVE tank war tak jak som pisal už skusenosti mam jak s TBC raidov tak WOTLK taktiky viem all a nerobi mi problem spravit raid v raidoch som pohoďak pokial sa nenajde magor čo ma problémy a myslim že spolu nam raidy pojdu ete lešpie a budeme si davat raidy jak maslo pokiaľ je možne zúčastnujem sa all raidov dufam že to stači a verím že svami nebude problem taktiež somnou
16.Ktym addonom: DBM mam GC mam len ten TEAMSPEAK my msuite help nastavit ked si ho stiahnem zatial ho nemam ale po prijati G to bude hned prvé čo urobím
17.Takže nezviknem nejak odrbavá´t svoju G nehováaram nerobím zle meno som aktivní pokiaľ mam čas kludne helpnem v G nenadavam snažím sa vychádzať s G
18.Ano som si vedomy že ked budem robi´t bordel abo ine veci nebudem komentovať svoj kick s G budem si toho vedomi že som ja navine
19.Ako som už pisal GC je jasne len stym TS3 budem poterbovať help. Diki
20.ANO