1. Jméno hlavní postavy : Menace
2. Jména altů : žiadne Menace je moja jediná postava
3. Povolání a Level : Lock 80
4. Talenty : demo/destro na PvE na PvP iba destro
5. Profese : Ench a Tail 400+ nwm presne a nechce sa mi to kukat
6. Předchozí guildy : Night Nolifers odišli fajn ludia a bola tam už nude :/
7. Zaměření : skôr PvE , PvP len tak z nudy aj ked mam gear mam lepší PvP
8. Jak dlouho hraji WoW : WOTLk asi 2roky a TBC asi 3 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx, ToC som bol vela krát taktiky viem UD som bol asi 3x ale ani raz sme nedali taktiky nwm vobec
10. Link na armory :
11. Věk : 16
12. Jak často se věnujes WoWku ? : podla školy raz tu niesom raz aj 12hodín
ale inak byvam on skoro stále
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : tak chcem hlavne G v ktorej sa dačo aj rieši kde ludia píšu nech nieje nuda nebavi ma len tak sediet pred SW a duelit
14. Něco o sobě : tak ja nwm nemám rád namyslených ludi čo si aj v hre myslia že ked maju eq su majstri sveta ale inak mi nič nevadi
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : rád pomožem v akomkolvek raidu sice dmg nieje taky dôležity ale som aktivny pisem do chatu raz za čas pomožem aj lowkám ak su nejake v G
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) tak net mám good all si možem stiahnut ale mám all len TS2 je už stary tak stiahnem TS3
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: tak ako nwm ale hanbu nebudem robit kedže v LFG sa nevyjadrujem a o G nepíšem
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: to je logické že ak sa to stane nikto to nemusi somnou riešit
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: GC už mám a TS3 neni problém