1. Jméno hlavní postavy : AnoSko
2. Jména altů : Triasko
3. Povolání a Level : Paladin 80
4. Talenty : protect/retri
5. Profese : blackshmiting (450), minning (450)
6. Předchozí guildy : (Sanctuary,Ordo)
7. Zaměření : PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : cca 4 years
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : uldu, naxx
10. Link na armory : armory nieje v prevadzke
11. Věk : 20
12. Jak často se věnujes WoWku ? : 3 hodky denne
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že by som si velice rad zahral pve, uz ma to nudi to pvpcko. Vsetko mam tak nemam co robit. A chcem progressovat a zabijat priserky, a smiat sa s panacikmi na tsku
14. Něco o sobě : Som proste to co som, horsi nebudem len sa zlepsujem.
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Hlavne ma bavi kecat a robit si srandu. Mozem zarucit ze pri mne nezaspite
a este k tomu budete mat euforicky zazitok. A to nehovorim o tom, ze som schpny hrac.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- vsetky addony mikrofon a k tomu veci mam a velmi rad pouzivam.
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: nikdy som ju nerobil. Len mam problem s pravdovravnostou. Neviem klamat, a to co si myslim proste hned poviem. Niektory hovoria ze je to dobra vlastnost druhy nie. No neviem mam s tym obcas problemi.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: a to vazne ? neee si robite srandu xD. Tak ked inak nedate beriem na vedomie.
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru): ale sak vravim ze vsetko mam a rad pouzivam.
20. Jsem si vědom toho, že od 17.11.2010 jsou přihlášky do Ordo Satanas UZAVŘENÉ, tím pádem jsou šance na mé přijetí víceméně nulové, a pokud jsem v předchozích dvaceti bodech nenapsal opravdu výjmečně dobré důvody, proč bych měl být přijat, bude tato přihláška automaticky přesunuta do sekce NEPŘIJATÍ? : Jasnacka beriem na vedomie aj to co vy neberiete.