1. Jméno hlavní postavy : Drako
2. Povolání a Level : Warlock 80
3. Talenty : Demo
4. Alti : Drakúss warrior
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nesúhlasi, Chcel by som raidovat na vyšej urovny
6. Profesie
Warlock- tailoring (450), enchanting (450)
Warrior-BS (450), Jawelcrafting (450)
7. Předchozí guildy : Blood and Bone
8. Zaměření : Oboje
9. Jak dlouho hraji WoW : tak wow hram od Tbc Cias tak priblizne +4-
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Skusenosti s Raidami Anthoria
Togc 10/25 5/5 Down
Toc 10/25 5/5down
Icc 10 10/11 Down
icc 25 11/11 Down
OS 10/25 Down
Malygos Down
Naxx Down
Ulduar pokiaľ bol otvorený som dal skoro cely
11. Popis mého PvE eq : tak som full pve az na (weaponky)
12. Věk : 14
13. Jak často se věnujes WoWku ? : tak som tu dosť často
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : tak ako som uviedol do bodu 5. chcel by som raidovat na vyšej urovny...
15. Vyhovuje vám raid time Nedela 15:30 ? : Áno
16. Něco o sobě : tak som človek ako každy iný akurát som mladsi tak mam viac času na wow ale dačo času trávim s kamarátmi a vecinu sa venujem wow
17. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : tak určite by som sa zapájal na G cete komunikoval na TS
18. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: setko mam mikrak tak tiež a hovoriť na ts mi nerobí problém
19. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Áno
20. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Áno
21. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: okej nebude problém
22. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: áno viem s EPGP oco sa jedna