CruS píše:
7 (!!!) lidi z "VEDENI" byli "pro"...!!! --->1<--- (svetlana2x) striktne proti, 4 bylo proti (i kdyz nekteri zacali o svem rozhodnuti pochybovat) a jednomu jste sami rekli ze jeho reakce byla bullshit a vy me neprijemete??? OK....
Ja tam vidim 6 ludi "pro" a 7 "proti". Inak Crus ja si ta pamatam z LFG naxxov a vzdy si patril k tomu lepsiemu co sa tam vyskytlo. Ale svojim pristupom (prihlaska), reakciami (welcome) a dalsim chovanim (milion ?????!!!!!) stale dokazujes preco som ti dal PROTI. Niekomu sa taketo chovanie celkom paci (co ma dost prekvapilo) mne vsak nie
moj nazor tu nema nejaku velku vahu tak aby si si nemyslel ze som ti zariadil neprijatie.
Ak by si bol prijaty, ja by som to respektoval a spraval sa k tebe ako ku kazdemu clenovi gildy. Takisto aj dalsi ktori ti dali NIE.
Skus si z toho nieco odniest ak ti mozem poradit. Prihlasku si mozes podat o nejaky cas znova ak budes chciet. A ak so sebou prinesies aj kusok pokory, nebudem mat problem zahlasovat za teba. Inak prajem vela stastia a uspechov ako vo wow tak aj v real life.