1. Jméno hlavní postavy : Lintea
2. Povolání a Level
ruid 80
3. Talenty : Feral(tank)
4. Alti : nick Arney warrior
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Keďže máte pozastavený nábor warriorov tak so ms izvolil za maina Druida a aj preto lebo teraz som zacal hravat najmä druida TANKA...
6. Profese : Enchanting
7. Předchozí guildy : WoWRiders,Ordo Satanas,Crazy Harley club
8. Zaměření : PVE tank pvp robím s altom warriorom
9. Jak dlouho hraji WoW : ......Vov hrám od čias keď začínalo Ordo Satanas čiže asi 5 rokov.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Wotlk raidu už poznám všetky a poznám už aj Cataclysm raidy lebo pôsobim aj na offiku.Iny server ako Órrin
11. Popis mého PvE eq : Zbieram PVE equip nna tanka priemer 245 lvl item
http://anthoria.wowarmory.sk/#Lintea,character12. Věk : 19 rokov
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 4 hodiny denne cez vikend aj viac
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : V ordo som sa naucil hrat Protect Paladina vdaka simoonovi a pivovi lebo za cias naxhramasu este nebolo tolko tankov ako teraz..a ma mtam kopec kamosov a chcel by som aj napraviť vzťahy s tými ľuďmi čo som sa hádaval...a hlavne kôli tomu,že chcem byť jeden z top pvečkarov aj keď nie schopnosťami,ale equipom...
15. Něco o sobě : Volám sa Peter študujem strojárstvo,ďaľej chcme pokračovať na vysokej škole ešte neviem konkretne..moje zaujmy Box-aktívne Majster v SR do 69 kg,Futbal-akivne
a florbal rekreačne,,rád trávim volný čas na PC
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : prínos asi len taký,že dokážem pomocť Taishi to moze aj dosvedcit...a tym,ze ak treba tak pribudnu 2 chary co mozu tankovat ked sa trochu ešte burstnu...
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám addony,TS3 tiež a aj mikrofon
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: súhlasim ak poruším nechám si poradiť!
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beriem
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:Už to mám
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? ani viem čo to obsahuje a všetko budem mať