1. Jméno hlavní postavy : Elvensmith
2. Jména altů : Shila
3. Povolání a Level : Warrior a Hunter lvl 80
4. Talenty : Arms PvP, Furry a Prot střídavě na PvE
5. Profese : Blacksmithing(450), Engineering (450)
6. Předchozí guildy : Knights of Honor
7. Zaměření : PvP i PvE, v poslední době PvE méně
8. Jak dlouho hraji WoW : 2,5 roku věrný své rozpadající se guildě
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) :Naxx 10/25 často, UD 10/25 občas TOC 10/25 jen parkrát
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Elvensmith#char11. Věk : 21
12. Jak často se věnujes WoWku ? : 3-5 hodin/denně, záleží na tom je-li co dělať
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Protože za dobu co hraju na anthorii jsem si na větší guildy, vzhledem k jejich členům, udělal svůj názor a ordo je jedna z mála proti které nemůžu nic namitnout
, hlavně bych se rád vrátil k PvE a našel dobrý kolektiv.
14. Něco o sobě : Jsem student VŠ(zatím ještě :-D), něco mezi extrovertem a introvertem, otevřený, na dnešní poměry ochotný pomoci.
Záliby v Rock/Metalu, Airsoftu, filmech a všem co složi Hans Zimmer.
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Hraju spíše jen warriora, takže už ho celkem dobře ovládám a mám nějaké ty zkušenosti s tankováním (naxx 25/UD10).
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám Ventrilo, DBM, Omen threat meter, ostatní addony neni problém obstarat
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS? Ano
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: S tím nemám problém
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Taky není problem