1. Jméno hlavní postavy : Jaruzel
2. Jména altů : Ainoa
3. Povolání a Level : Rogue 80
4. Talenty : Pve:assa/combat Pvp: Sub/assa
5. Profese : Full eng,mining
6. Předchozí guildy : Chol to boli zaciatky , SGC , a ta tretia sa za G neda povazovat (lolofons) chcem podotknut ze si ma nespajajte s tukanom ani jemu podobnymi hracmi siel som tam len kvoli tomu ze mi naslubovali velke veci a neskutocnu kvalitu raidov no ja chcem pve chodit hlavne kvoli zabave a uvolneniu sa s dobrym kolektivom a nie tam ziapat a p...... po sebe ako deti...
7. Zaměření : Hlavne pve ale pvp tiez nepohrdam, ked sa nechodia raidy
8. Jak dlouho hraji WoW : no wow hram asi tak rok a pol ale mal som skusenych ucitelov cize som sa rychlo zabehol
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Skusenosti s raidami mam aspon tie co su na anthorii open
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/jaruzel#char11. Věk : 21
12. Jak často se věnujes WoWku ? : No kazdopadne si zahram kazdy den no vsak mam trvaly pracovny pomer cize nie vzdy sa podari ked treba tahat nocne
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hlasim sa preto do orda lebo konecne uz chcem zakotvit v fakt kvalitnej pve guilde a kazdopadne chodit raidy na urovni a hlavne sa pri nich uvolnit,pobavit a nie nadavat po sebe a byt v strese ako v nemenovanej guilde v ktorej som bol naposledy
14. Něco o sobě : nieco omne fuuu ha no o to ze som kvalitny pve hrac sa nebojim miesto v g si vybojujem aj sam a mam dlhorocnu priatelku ktora tiez hraje na anthorii za rogunu asi secko
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : No prinos pre guildu bude urcite dobre Dps, pokecat a posrandovat na g chate samozrejme +veci z profiek samozrejme rad poskytnem ak to bude v mojich silach
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Teamspeak 3,mam Omen threat meter mam, GroupCalendar v4.6.1?mam (mikrofon mam ale velmi nerozpravam no poslucham vzdy pozorne
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: no ako decko sa nespravam uz davno a hanbu som nikdy nerobil ani nemienim robit
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Absolutne suhlasim
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: budem posluchat co oficer povie a samozrejme ho aj akceptovat.